Készételek rendezvényre: kínáljon a fogadáson házias menüt!

Készételek rendezvényre: kínáljon a fogadáson házias menüt!

Szerző express15 2023/10/16 0 Kommentek Hírek,

Nincs kapkodás sem pedig éhesen maradt vendégek, ha előre megrendeli a készételeket rendezvényre. A menüt elkészítjük, kiporciózzuk és szállítjuk is a helyszínre.

A rendezvények mindegyikén kínálnak legalább frissítőt és sós vagy édes harapnivalót a vendégeknek. A kávészünettől a a svédasztalon át a pezsgős koccintásig mindig szerepet kap a gasztronómia is a rendezvényeken. A meleg ételek rendezvényre tervezve akkor kerülnek a menüre, ha ebéd vagy vacsora is helyet kap a programban. Egy ilyen eseményen kényelmesen, asztaloknál helyet foglalva, beszélgetve fogyasztják el a vendégek a helyben készített vagy előre megrendelt főtt ételeket, desszerteket, leveseket.

Menü fogadásra, előre elkészítve

Az ültetett fogadásokon nem elég néhány tálca pogácsával, étvágycsináló szendvicsekkel várni a meghívottakat. A meleg étel készen várja a vendégeket, ha előre megrendeli és még szervírozás előtt tányérra adagolja őket a cateringért felelős csapat. A házias fogásokra koncentráltunk, amikor megalkottuk adagokban csomagolt készétel kínálatunkat. A brassóit, a Cordon Bleu-t vagy a rántott sajtot, illetve pörköltöt a hozzáillő körettel mindenki szereti és jóízűen fogyasztja el.  Telitalálat, ha hagyományos ételsort tervez.

Egyszerűen és minimális szervezéssel tud gondoskodni a fogadás menüjéről, ha helyszínre kéri a készételt. Az adagokat már csak tányérra kell tenni és felszolgálni a vendégeknek, mintha csak helyben készültek volna el. Frissen elkészített, minőségi alapanyagokból főzött fogásainkkal a házias konyha kedvelői maximálisan elégedettek lesznek. Idézze meg a vasárnapi ebédek nagyszerűségét alkalmi környezetbe átültetve! Ha a mi ételeinket fogyasztják a vendégek, a menü garantáltan népszerű lesz.

Forduljon bizalommal a készételek széles választékát kínáló csapatunkhoz, ha fogadáshoz meleg ételeket szeretne rendelni, méghozzá adagonként csomagolva! A rendezvény létszáma, helyszíne, dátuma, menüigénye alapján tudunk egyedi árajánlatot készíteni. Érdeklődjön a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeinken!