Csomagolt, zárt szendvicsek készítése és házhozszállítása Budapesten és környékén

Csomagolt, zárt szendvicsek készítése és házhozszállítása Budapesten és környékén

Szerző express15 2022/08/26 0 Kommentek Hírek,

Csomagolt szendvicseket, zárt szendvicseinket iskolai büfék, várótermek, kiséttermi pultok, benzinkutak, boltok, kórházak, irodaházak, csemegeboltok, közértek, üzletláncok számára ajánljuk. Boltok, viszonteladók jelentkezését is várjuk!

Egy finom szendvics mindig jó választás. Frissen készítve, minőségi alapanyagokból a legjobb, már csak ki kell választani a kedvencét a vásárlónak. Szeretné bővíteni a kínálatát egy jól eladható termékkörrel? Rendeljen most tőlünk és a szendvicsek kiszállításáról is gondoskodunk! A csomagolt szendvics vagyis a zárt szendvics készülhet gyökér kifliből, stangliból, rozsos bagettből vagy különféle zsemlékből, de akár tortillából is. A nálunk készült szendvicsekhez minden esetben frissen sütött pékárut használunk, amibe friss és minőségi alapanyagok kerülnek. Minden csomagolt szendvics tartalmaz egy saláta alapot és zöldség díszítést is.  Így lesz tápláló és mutatós is az előre csomagolt szendvics. Alapvetően húsos csomagolt szendvicseket, zárt szendvicseket készítünk bacon, sült hús, csirkemáj, sonka vagy roston csirkemell felhasználásával, de elérhető előre csomagolt szendvics három sajtos változatban is. Önnek csak meg kell rendelni és a vásárlóknak kínálni, a többi a mi dolgunk.

csomagolt szendvicsek népszerű termékek, hiszen változatos ízvilágban kaphatóak, laktatóak, a csomagolásnak köszönhetően el lehet őket tenni későbbre is. A szendvics árusításához csak pár szabad polc kell a hűtőben, de kerülhetnek külön, kis hűtőbe is, ahol a vásárlók könnyebben észreveszik a terméket.

Árusítsa az általunk készített csomagolt szendvicseket, zárt szendvicseket és a siker garantált lesz! A szendvicsek kiszállítása Budapest egész területén és környékén történik. A tőlünk megrendelt csomagolt szendvicsek viszont-értékesítése növelheti a vállalkozása bevételét. Bővítse a termékpalettáját a salataexpress.hu által készített szendvicsekkel! További tájékoztatásért lépjen kapcsolatba kollégáinkkal az elérhetőségeink egyikén! Szendvicseink fogyasztásához jó étvágyat kívánunk!