Hidegtál és party szendvics rendelés ballagásra

Hidegtál és party szendvics rendelés ballagásra

Szerző express15 2023/05/16 0 Kommentek Hírek,

Ne töltse a konyhában a gyermeke tiszteletére szervezett vacsorát, inkább rendeljen hidegtálakat, party szendvicseket a ballagásra, és adja át magát az ünneplésnek!

Amikor magunk mögött tudhatunk egy-egy életszakaszt, az egyfelől jóleső érzés, másfelől csupa izgalom, hiszen azt jelenti, hogy valami egészen új következik. Gyermekeinkben mindez még nagyobb nyomot hagy, éppen ezért annyira fontos esemény a ballagás, ami igazi fordulópontot jelent, akár az óvodától, akár az általános iskolától kell búcsút venni.

Mi sem természetesebb ilyenkor egy nagy családi vacsoránál, hiszen az ilyen alkalmaknak mindenki szeretne részese lenni. De álljunk csak meg egy pillanatra, ha mindenki az ünnepeltre figyel, ki készíti el azt a rengeteg ételt, amit egy ilyen esemény megkíván? A megoldás semmiképp sem az, hogy a büszke anyuka a konyhába siet, hiszen senki sem szeretne lemaradni a legszebb pillanatokról.

Amit mi ajánlunk, az egy sokkal egyszerűbb és kényelmesebb megoldás, ha a rendelés mellett teszi le a voksát, az egyetlen dolga a válogatás. Ön döntheti el, milyen finomságok koronázzák meg az ünneplést, kínálatunkban bőséges hidegtálak, ínycsiklandozó koktél szendvicsek sorakoznak, és ha egy kis aprósüteményről is szeretne gondoskodni, akkor sem kell tovább kutatnia.

Nálunk a hidegkonyhai készítmények legjava várja, hogy az asztalra kerüljön, így bármit is választ, a család minden tagja jóleső érzéssel fog hátradőlni vacsora után. Tudjuk jól, hogy ahány ember, annyi féle ízlés, de mi azt valljuk, hogy az igazi klasszikusokkal szinte lehetetlen mellélőni. Milyen variációkat ajánlunk a ballagásra?

  • Ha a hidegtál rendelés mellett dönt, olyan ételek közül válogathat, mint például kaszinótojás, rántott hús, töltött karaj és húsgolyó, mindegyiket saláta alappal együtt visszük házhoz.
  • Biztos befutó a mini szendvics rendelés is, a tálon helyet kaphatnak szalámis, körözöttes, sonkás, gombakrémes változatok, de libamájas, camembert sajtos szendvicsek is feldobhatják az összeállítást.
  • Jól illenek az asztalra az örök kedvenc sós aprósütemények, de a réteseket, teasüteményeket is pillanatok alatt elkapkodják a vendégek, ezen felül gyümölcstállal is érdemes készülni.

Party szendvics rendelés, hidegtál a ballagásra? Nálunk a legjobb helyen jár, csupán arra kell ügyelnie, hogy időben adja le rendelését, mi pedig konyhakész állapotban, ízlésesen tálalva visszük az ételeket az ünneplés helyszínére. Nézzen szét és rendeljen bátran!